Vihdoinkin saatiin aloittaa hommat TALOssa. Vietiin ensimmäinen muuttokuorma, Volvollinen keittiötavaraa, keittiöstä alotettiin siksi, että sieltä maalataan vain tummanruskea seinä vaaleaksi, kaapit uusitaan...Joskus ;-)

291357.jpg

Näitä ja ainakin sataa muuta kalvokuvaa revimme yhden päivän...Niitä oli meinaan paljon ja voin kertoa, että olivat pirulaiset melkoisen tiukassa varsinkin ikkunoissa ja ovissa, kaakeleista lähti helpoiten, Eerika ja Verneri oli korvaamaton apu rapsutuksessa!

291358.jpg

Lintuboordi sai myös kyytiä...Nekin tiukassa kuin tauti, voin kertoa... Tässä näkymä kun tulee ulko-ovesta sisään. Ja suunnitelmissa tähän on valkoinen puolipaneeli.

291359.jpg

Varsinainen eteinen onkin sitten ollut keltainen ja samalla lintuboordilla, eilen valittiin siihen vaaleat tapetit, hiukan kiireellä, koska tapettiryhmä saapuu (Kiitokset jo valmiiksi asianosaisille!) lauantaina..Jottei hommasta tulisi liian helppo valittiin hiukan raitaa ja köynnöstä, kohdistuksilla tietennii...Patterit ovat se haastavin osa, luulisin..

291360.jpg

Tapetoitavaa seinää