No niin, nyt on sitten aherrettu viikko ja ollaan oltu välillä enemmän ja vähemmän väsyksissä...Minä olen lasten kanssa vienyt tavaraa TALOlle ja lapset ovat olleet kovasti apuna muutenkin. Jani töistä suoraan remonttihommiin ja minä auttanut sitten minkä pystynyt. Tavoitteemme keskikerroksen valmistumisesta ennen muuttoa alkaa olla konkreettinen, näyttää siltä että pääsemme jouluksi uuteen kotiin!

 Mitä sitten on tehty? Olemme maalanneet (paljon on ollut asiantuntija apua ja tekijöitä, kiitos heille!)olohuoneen ja ruokatilan lopulliseen väriinsä, vaalean haalean keltaiseksi. Eteinen on tapetoitu ja listoja vaille valmis. Keittiön seinä maalattu. Pihahommia on aloitettu, syksyn lehtiä haravoitu ja todettu että osa pihan valtavista koivuista saa lähteä... Kellaria raivattiin eilen, väliseinämä rakennelmia on purettu ja tehty tilaa hienolle baaritiskille, muutenkin kellaria on tarkoitus tehdä viihtyisämmäksi.

Vuorokauden 24 tuntia ei vaan meinaa millään riittää, varsinkaan kun on hoidettava lapsia, tehtävä ruokaa, muutettava tavaraa, käytävä töissä ja koululaisen koulussa... Ikuisuusprojektihan tämä on, kyllä, mutta kun haluaisi nähdä suunnitelmansa valmiina heti, eikä viidestoista päivä......

297063.jpg

297468.jpg

Eteisen tapetti vielä kesken, ylä-ja alaosan väliin tulee valkoinen puulista, kuten kattoon ja lattiaankin..Eteisessä ovat nämä kaksi isoa ikkunaa, haastetta siis somistajallekin verhojen kanssa ;-)

297064.jpg

297473.jpg

Olohuoneen seinää, listat puuttuu ovesta ja seinästä

297066.jpg

Keittiö remonttikamojen varastointitilana...Mutta näkyy valmis seinänpääty sentään!